Τούνελ απολύμανσης

Αποτελεσματική και ασφαλής απολύμανση μέσω ψεκασμού

Τι είναι τα τούνελ απολύμανσης;


Το τούνελ απολύμανσης είναι μια αποτελεσματική λύση για την αποφυγή διασποράς του Covid-19 σε χώρους με μεγάλη κινητικότητα.

Το αντισηπτικό νέφος αποτελείται από σωματίδια μεγέθους έως 30 μικρών, με υψηλή κινητική ενέργεια και μεγάλη διεισδυτική επίδραση στα στρώματα των ιστών και των μαλλιών, απολυμαίνοντας τη μέγιστη δυνατή επιφάνεια.

Γρήγορη, αποτελεσματική διέλευση

Ελάχιστος χρόνος 3-5 δευτερολέπτων ανά άτομο, αποφεύγοντας τις ουρές σε μέρη με υψηλή κίνηση.

Ανέπαφη απολύμανση Αυτόματη ενεργοποίηση μέσω του αισθητήρα κίνησης

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αρκεί η παροχή από μια απλή πρίζα

Μοναδικά πλεονεκτήματα

Το τούνελ κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα CE Το σύστημα ελέγχου και το ηλεκτρικό τμήμα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα

Ολοκληρωμένο τμήμα μας after sales service δέχεται καθημερινά κλήσεις με απευθείας επικοινωνία με εξειδικευμένους εκπροσώπους της εταιρείας.

Απο ποια μέρη αποτελείται το τούνελ;

Αποτελείται από τέσσερα μέρη:

01

Ηλεκτρικό ερμάριο

Με αισθητήρες και πίνακα ελέγχου. Κατασκευασμένο από αξιόπιστα εξαρτήματα (Schneider Electric) και πιστοποιημένη προστασία IP66. Διαθέτει 2 συστήματα λειτουργίας, διακοπτόμενο για ψεκασμό κατά άτομο ή σταθερό ψεκασμό για απολύμανση περισσότερων ατόμων σε συντομότερο χρόνο διέλευσης.

02

Δεξαμενή αποθήκευσης

Περιέχει δοχείο τοποθετημένο στο ερμάριο. Τα δοχεία είναι διαφορετικής χωρητικότητας ανάλογα με τον τύπο τούνελ, για την απολύμανση μεγαλύτερου αριθμού ατόμων.

03

Αντισηπτική τροφοδοσία

Η αντλία παρέχει απολυμαντικό σε ακροφύσια με διατομή 0,15 mm και πίεση έως 60 bar.

04

Περίβλημα

Τα σταθερά ή κινητά μέρη των συσκευών είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ή βαμμένο χάλυβα. Τα επιλεγμένα υλικά είναι ανθεκτικά στη χημική σύνθεση αντισηπτικών. Εσωτερικά καλύπτονται με πλαστικά ή ανοξείδωτα πάνελ.

Πως λειτουργεί;

Προϊόντα

Disinfection Tunnels

ECO


Χαμηλό βάρος και εύκολη μετακίνηση της συσκευής.
Κατά την αποσυναρμολόγηση, είναι εύκολη η μεταφορά και η αποθήκευση.
Η κατασκευή μεταλλικού σκελετού και τέντας είναι απλή, επιτρέπει την τοποθέτηση του εξοπλισμού εύκολα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.
Η δεξαμενή αποθήκευσης είναι μεγάλης χωρητικότητας και βρίσκεται έξω από το τούνελ.


Διαστάσεις ΜxΠxY σε εκατοστά: Περίβλημα 250x125x80, Δεξαμενή - ηλεκτρικά: 140x80x130

Βάρος: 200kg

STANDARD


Kορυφαία κατασκευή. Περίβλημα και εσωτερική επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι. Η δεξαμενή αποθήκευσης είναι μεγάλης χωρητικότητας και βρίσκεται εντός της συσκευής. Εξωτερικά υπάρχει επιπλέον συσκευή με δοσομετρητή για απολύμανση χεριών. Είναι ανθεκτικό στις περιβαλλοντικές συνθήκες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους.


Διαστάσεις ΜxΠxY σε εκατοστά: 280x160x235.

Βάρος: 380kg
 

PRO


Kορυφαία κατασκευή. Περίβλημα και εσωτερική επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι. Αυξημένη παροχή ψεκασμού λόγω μεγάλου αριθμού ακροφυσίων. Εξωτερικά υπάρχει επιπλέον συσκευή με δοσομετρητή για απολύμανση χεριών. Είναι ανθεκτικό στις περιβαλλοντικές συνθήκες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους.


Διαστάσεις ΜxΠxY σε εκατοστά: 265x150x235.

Βάρος: 450kg

EXP


Εξαιρετική κατασκευή με ράμπα και αυξημένο πλάτος του χώρου διέλευσης για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ. Το περίβλημα και η εσωτερική επένδυση είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η δεξαμενή αποθήκευσης είναι μεγάλης χωρητικότητας και βρίσκεται εντός της συσκευής.


Διαστάσεις ΜxΠxY σε εκατοστά: 220x130x70.

Βάρος: 270kg

FRAME

PD100 Disinfection Frame


Χαμηλό βάρος και εύκολη μετακίνηση σε μικρούς χώρους. Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι δίνει τη δυνατότητα εγκατάστασης σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η δεξαμενή αποθήκευσης είναι μέτριας χωρητικότητας. Η συσκευή δεν στερείται αποτελεσματικότητας εφόσον διαθέτει τον απαραίτητο αριθμό ακροφύσιων ψεκασμού.


Διαστάσεις ΜxΠxY σε εκατοστά: 190x130x100

Βάρος: 130kg

Τεχνικά χαρακτηριστικά - σύγκριση

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε σε σύγκριση τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διαφορετικών προϊόντων τούνελ που προσφέρουμε.

Πιστοποιήσεις

Η Martup είναι ο αποκλειστικός διανομέας των τούνελ απολύμανσης για την Ευρώπη, Αίγυπτο, Ισ-ραήλ, Καναδά και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τα τούνελ απολύμανσης αλλά και τα αντισηπτικά που χρησιμοποιούνται.

Προμηθευτείτε τα

και χαρίστε στους επισκέπτες σας υψηλή ανισηπτική προστασία και ασφάλεια

Επωφεληθείτε κι εσείς από την υψηλή αποτελεσματικότητα των τούνελ απολύμανσης μας, με έως 5 κυκλώματα απολύμανσης, ολική κάλυψη, ομοιόμορφη απολύμανση χωρίς επαφή και εργονομική σχεδίαση.